Training

De vrijwilligersacademie helpt vrijwilligers starten of groeien in hun specifieke taak. Wil je computerles geven of volwassenen leren fietsen? Ga je aan de slag als vrijwilliger in de zorg of wil je crea-en kookworkshops geven? Wij leren je de specifieke kennis en vaardigheden die daarbij horen aan.
 

videoplatformen.jpg

In ons Online Vraagcafé kan je terecht met al je technische en praktische vragen over het gebruik van digitale videoplatformen. Zo zet je zonder problemen een webinar of online vergadering op met je leden of vrijwilligers in Zoom, Teams of Google meet.

Inschrijven kan je onderaan deze pagina.
 

© CC BY 2.0

verhalen uit de praktijk

training fietslesvrijwilliger.jpg

3 april 2019: training fietslesvrijwilliger

Rozette Beyens traint op 3 april toekomstige vrijwilligers in het ‘volwassenen leren fietsen’. Zelf geeft ze ook al enkele jaren als vrijwilliger fietsles aan nieuwkomers in de Welzijnsregio Noord-Limburg. Waarom begon zij hier eigenlijk aan?

 

Rozette: “Fietsen geeft nieuwkomers heel wat vrijheid en kansen. Boodschappen doen, werken gaan, de kinderen naar school brengen, er eens op uit kunnen gaan… los van de auto. Je moet hun blijdschap eens zien als het lukt om te fietsen! Zij krijgen er zelfvertrouwen van en nieuwe moed door.

kalender

Maandag 15 maart  
van 19u tot 21u 

Online: Vraagcafé videoplatformen voor je vereniging

Locatie
Online