top of page

Maatwerk

De vrijwilligersacademie zet haar expertise in voor coaching en begeleiding op maat van uw organisatie of groep die met vrijwilligers werkt. We luisteren graag naar jullie vraag of wens, de verandering of resultaat die de groep voor ogen heeft. Vervolgens geven we advies over een passend traject voor uw vrijwilligers en organisatie. Daarbij zetten we onze ervaren begeleiders in.

Lees hier onze verhalen uit de praktijk en krijg een beeld van onze maatwerkexpertise.
Stel vrijblijvend je vraag via het onderstaande contactformulier. 

 

verhalen uit de praktijk

logo_hasselt.jpg

Vrijwilligercoaches Hasselt

De diensten, voorzieningen en projecten van Stad Hasselt werken graag met vrijwilligers. De Hasseltse vrijwilligercoaches spelen binnen deze werking een belangrijke rol. Zij zorgen ervoor dat nieuwe vrijwilligers op de juiste plaats en taak terecht komen. Een goed onthaal- en intakegesprek met potentiële vrijwilligers is daarbij cruciaal. 

 

Stad Hasselt vroeg de Vrijwilligersacademie om hun coaches kaders voor warm onthaal en een intake op maat aan te reiken. Er was ook ruimte voor intervisie en uitwisselen van ervaringen. Daarnaast bundelde de Vrijwilligersacademie opmerkingen en ideeën van de coaches om het overkoepelende vrijwilligersbeleid van de stad aan te scherpen.
 

bottom of page